Despre Noi Servicii Produse Tarife Contact

Fiind una dintre cele mai cunoscute si utilizate marci de produse cosmetice din Spania si intreaga lume, Bruno Vassari si-a castigat rapid recunoasterea si in Romania.

Bruno Vassari ofera o gama de tratamente profesionale faciale si corporale, fiind solutia perfecta pentru un ten si un corp mereu tanar si fara probleme.

Liniile de produse pentru tratamente faciale si corporale Bruno Vassari, destinate uzului profesional ofera solutia potrivita pentru oricare dintre acestea, garantand rezultate remarcabile si efecte imediate.

Alaturi de deja binecunoscutele tratamente Kianty bazate pe vinoterapie (pentru fata si pentru corp) precum si linia de tratamente corporale Body Energy, incepand din 2007 am introdus si produsele destinate continuarii tratamentelor din salon, acasa.

De asemenea am introdus o gama profesionala pentru barbati ce a fost primita cu mare entuziasm de catre acestia.

a

Gama “Kianty Botox“ este un tratament revolutionar cu un efect similar Botoxului de estompare si reducere a  ridurilor.

Pielea noastra realizeaza miscari care sunt induse de catre contractiile musculare subcutanate. De fiecare data cand fata noastra isi schimba expresia muschii  strang sau relaxeaza pielea de deasupra lor ajungandu-se astfel in timp la aparitia ridurilor.

De asemnea pe langa aceste contractii zilnice ale musculaturii trebuie sa adaugam si factorii externi ca soarele, frigul, poluarea, stresul, alimentatia necorespunzatoare, procesul de imbatranire, toate acestea lasand urme vizibile asupra pielii.

Cele mai afectate zone sunt conturul ochilor, pielea din jurul nasului si a gurii si spatiul dintre sprancene.

v

Linia Kianty Spa - Vinoterapie a fost creata special pentru a combina efectele benefice ale algelor marine cu cele ale polifenolilor din struguri.

Fructele marii si ale pamintului actioneaza sinergic si se combina perfect pentru a reface echilibrul sensibil al pielii, avind ca efect imediat imbunatatirea conditiei pielii oferind o senzatie placuta de confort si relaxare.

Tratamente Corporale Body Energy - Reducerea dimensiunilor depozitelor locale de grasimi si contrabalansarea consecintelor acumularii de celulita sub piele, imbunatatind tonicitatea venelor, stimuland circulatia sanguina locala, astfel incat apa si toxinele acumulate sa fie drenate eficient, avand ca efect imbunatatirea texturii pielii.

Desi modul de actiune al acestor produse a fost bine stabilit pe baze stiintifice, prea adesea intregul tablou este ignorat, fiind dificil de demonstrat eficacitatea. In alte cazuri substantele active foarte fin si usore nu sunt eficient eliberate la locul de actiune sau sunt incorporate intr-o formula improprie, ceea ce inseamna ca acestea sunt susceptibile de a fi atacate de alte substante din mediu scazandu-i eficienta.

Raspunsul este Bruno Vassari. Pentru orice tip de tratamente corporale, veti gasi produsul potrivit la Bruno Vassari linia de produse Body Energy.

servicii despre_noi produse tarife contact